Trainingen voor effectieve dienstverlening

Waarbij de inwoner centraal staat

PQ opleidingen verbetert het sociaal domein

PQ opleidingen is een betrokken en en flexibele organisatie die zich richt op het ontwikkelen en opleiden van professionals in het sociaal domein. Stel jij als professional in het sociaal domein de inwoner graag centraal? En wil jij je blijven ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij werken aan een sociaal domein waarin organisaties en professionals mensgericht, effectief, transparant en eenvoudig werken. Gericht op het welzijn van inwoners én professionals.

Opleidingsadviseur Participatiewet & Eigenaar PQ opleidingen

André de Winter

André heeft na 35 jaar ervaring bij diverse gemeenten in 2022 PQ opleidingen overgenomen. Daarnaast is hij eigenaar van adviesbureau IK advisering. André heeft een passie voor integrale dienstverlening in het sociaal domein en dat zie je terug in alles wat hij doet.

Opleidingsadviseur Jeugd

Liz Servais

Liz is een doorgewinterde projectleider met een ruime ervaring in het Sociaal Domein. Ze heeft vaardigheden op het gebied van procesmanagement, coaching, en interim-management. Wil je meer weten over onze opleidingen voor jeugdprofessionals? Dan moet je bij Liz zijn!

Opleidingsadviseur Wmo

Sharon Jongsma Pangalila

Sharon heeft veel kennis en ervaring op het gebied van de uitvoering van de Wmo en heeft de afgelopen jaren veel consulenten opgeleid. Heb je een ontwikkelvraag over dit vakgebied? Neem dan nu contact op met Sharon.

Opleidingsadviseur Participatiewet en Bestuur & Politiek

Stijn van Cleef

Stijn van Cleef is bestuurskundige en jurist en geeft trainingen op het terrein van sociale zekerheid, bestuursrecht en privacy. Hij werkt daarnaast als strategisch juridisch adviseur bij de gemeente Nijmegen.

Onze kracht

  • Wij weten welke tools en vaardigheden jij nodig hebt om de inwoner zo goed, efficiënt en veilig mogelijk te helpen. Daarop is ons opleidingsaanbod gebaseerd. 
  • Goede dienstverlening staat centraal in onze opleidingen. Dat is wat ons betreft een samenspel tussen professional en inwoner. Onze trainingen hebben een positief effect op de manier waarop de inwoner de dienstverlening ervaart én op het werkgeluk en productiviteit van de professional. 
  • Wij gaan voor duurzame relaties en persoonlijk contact . Onze adviseurs en trainers zijn zelf professionals op de werkvloer van de gemeentelijke toegang en het sociaal domein. Kennis en actuele ervaring blijven daardoor up-to-date. Het leveren van maatwerk en het geven van een passend ontwikkel-advies is de kern van ons werk. 
  • Bij PQ opleidingen denken we mee over hoe we jullie als organisatie, team en professionals écht verder kunnen helpen in jullie werk. Daarin gaan we verder dan het ondersteunen in het vinden van de juiste opleiding. We kijken ook naar zaken als volgorde, timing en belasting van medewerkers. 
  • We kijken samen naar wat nodig is om gestelde (organisatie-, team- of individuele) doelen te behalen of de gewenste groei door te maken. We vormen onze opleidingen op maat aan de hand van jullie behoefte.  
De trainer heeft veel casussen als voorbeelden gebruikt die heel herkenbaar waren. Voor onszelf was er ook genoeg ruimte om voorbeelden in te brengen. Hierdoor is er een goede koppeling gemaakt tussen de theorie en de praktijk.
— deelnemer Actualiteitencollege Participatiewet gemeente Amersfoort

Onze trainingsruimte

Wij beschikken over onze eigen trainingsruimte in ons kantoor in Velserbroek.

Het kan prettig zijn om voor een training eens op een andere locatie dan je gebruikelijke werkplek te zitten. Het geeft een andere energie en je wordt minder snel gestoord door het alledaagse werk.

De ruimte is geschikt voor trainingen tot 12 personen en er is voldoende gratis parkeerruimte in de buurt. Bovendien verzorgen wij een heerlijke lunch op onze locatie! Dus, zien we je hier binnenkort?

Adres
Zadelmakerstraat 22C
1991 JE Velserbroek

Contact

Heb je een vraag of wil je advies over een andere training? We kijken graag met je mee!

PQ opleidingen

Zadelmakerstraat 22C
1991 JE Velserbroek

023 –3033684
info@PQ-opleidingen.nl

 

"*" geeft vereiste velden aan

Contactformulier

Vul graag alle onderstaande velden in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven