Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk hieronder de verschillende categorieën van veelgestelde vragen, misschien vind je hier het antwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Trainingen

 • Hoe weet ik of de inhoud van de training aansluit bij mijn behoefte?

  Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer over de inhoud van de training. Ook denken ze met je mee over jouw opleidingsbehoefte en op welke manier we een zo passend mogelijk aanbod voor je kunnen ontwikkelen. Indien gewenst passen we de inhoud van de training aan jouw specifieke vragen en behoeften aan. Neem dus vooral contact met ons op!

 • Ik ben op zoek naar een training die niet in jullie lijst voorkomt. Zijn er mogelijkheden?

  Omdat wij samenwerken met veel verschillende trainers met elk hun eigen expertise én netwerk kunnen wij een breed en flexibel palet aan opleidingen bieden. Het aanbod op onze website geeft een goed beeld, maar is lang niet compleet. Neem dus vooral contact met ons op als je op zoek bent naar een specifieke training. We helpen je graag verder.

 • Kan ik ook als particulier/zelfstandige een training bij jullie volgen?

  Ja dat kan! Naast incompany trainingen bieden wij onze trainingen ook aan voor individuele deelnemers. Neem contact met ons op en we vertellen je meer.

 • Kunnen de trainingen worden aangepast aan onze specifieke behoeften?

  Ja dat kan zeker. PQ opleidingen is een flexibel opleidingsbureau dat trainingen op maat biedt. We denken graag met je mee over mogelijkheden die passen bij jullie huidige situatie, vragen en leerbehoefte. Neem vooral contact op met één van onze opleidingsadviseurs voor een vrijblijvend opleidingsadvies.

 • Waar vinden jullie trainingen plaats?

  De locatie van bijna al onze trainingen is aan te passen aan jullie specifieke wensen en omstandigheden. Onze trainers kunnen naar jullie locatie komen of de training op onze eigen locatie in Velserbroek geven. Ook online trainen is bijna altijd mogelijk. We zoeken altijd een passende locatie die aan jullie vraag voldoet. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Wat is de eerstvolgende startdatum voor de training?

  Voor de meeste trainingen geldt dat we de startdatum en trainingsmomenten in overleg met jou als opdrachtgever bepalen. Maatwerk dus!

  Een aantal trainingen (waaronder de Basiscursus Participatiewet) organiseren we een aantal keer per jaar, op basis van open inschrijving. Hier kunnen individuele deelnemers, vanuit verschillende organisaties, zich voor aanmelden. Deze startdatum staat vermeld in de omschrijving van deze trainingen. Wil je meer weten over welke mogelijkheden er zijn om te starten met één van onze opleidingen? Neem dan even contact met ons op.

Voorbereiding

 • Hoe bereid ik mij voor op een training?

  Als je een training bij ons volgt ontvang je tijdig per mail informatie over aanvangstijd, locatie en trainer. Ook informeren we je over het programma en wanneer je het studiemateriaal ontvangt (vooraf of bij start training). Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met onze backoffice via 023-3033684 of info@pq-opleidingen.nl.

 • Waar kan ik inloggen wanneer ik een online training volg bij jullie?

  Als je een online training bij ons volgt ontvang je tijdig de link voor de online omgeving. Heb je deze niet ontvangen of ben je hem kwijt? Neem dan even contact op met onze backoffice via 023-3033684 of info@pq-opleidingen.nl.

 • Wanneer ontvang ik het studie-materiaal?

  Je ontvangt jouw opleidingsmap in de eerste bijeenkomst van jouw training. Aanvullend materiaal wordt door de trainer tijdens de opleiding uitgereikt.

 • Wat als ik de link voor mijn online cursus kwijt ben?

  Neem contact op met onze backoffice via 023-3033684 of info@pq-opleidingen.nl. Wij helpen je zo snel mogelijk.

Trainers

 • Ik heb een mooie training die goed op jullie aanbod aansluit. Kan ik die via jullie aanbieden?

  Leuk! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe trainingen die passen bij onze aanpak en visie. Neem vooral contact met ons op.

 • Wie is de docent van jullie opleidingen?

  Bij de training van jouw keuze staat vermeld welke trainer(s) deze opleiding verzorgt. Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op.

Certificering

 • Kan ik jullie trainingen opvoeren voor mijn SKJ registratie?

  Wij zijn volop bezig onze trainingen te registreren bij het SKJ en doen ons best dit op de website actueel bij te houden. Heb je hier vragen over of twijfel je of een opleiding een SKJ registratie heeft? Neem dan altijd contact met ons op, dan kunnen we de laatste stand van zaken met je delen.

 • Krijg ik een diploma of certificaat na afloop van de training?

  Als je één van onze trainingen hebt afgerond ontvang je altijd een certificaat.

PQ online

 • Houd ik ook na de training toegang tot de leeromgeving van PQ online?

  Ja, als je een training hebt gevolgd bij PQ opleidingen houd je daarna een jaar toegang tot PQ online. Zo houd je ook na afloop een handig en toegankelijk naslagwerk tot je beschikking.

 • Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten voor PQ online?

  Neem contact op met onze backoffice via info@pq-opleidingen.nl en we helpen je zo snel mogelijk aan een nieuw wachtwoord.

Scroll naar boven